Och vem är jag?

Jag är er allestädes närvarande frånvarande medmänniska. Jag är en skribent, målare och professionell flummare. När så tiden tillåter håller jag mig med nörderier på amatörnivå.

Jag vill gärna tro att jag är rolig men de som känner mig påpekar ofta att jag är mentalt störd, vilket nog kan stämma även utan professionellt utlåtande. Detta är er till gagn, mina damer och herrar. För på den här sidan kommer jag göra mitt yttersta för att ni ska dra på smilbanden, bli förbannade eller båda två.

Jag skriver själv men är tekniskt obevandrad när det kommer till wordpress. Därför har jag tagit in min kamrat och vän, Von Träsjö, som teknisk support. Den tekniska supporten utgår ofta när Von Träsjö har viktigare saker för sig.

Säger han.

Minst en text med åsikter och observationer i veckan, ibland gamla texter från annat håll här på nätet, men det kommer ni märka. Jag har en YouTube-kanal som jag uppdaterar lite till mans när Kvinnan och hennes anhang inte hindrar mig, mer engelskt innehåll men ni kommer nog få höra om den också skulle jag tro.

VARFÖR KURIOSUM?

Därför att här kommer ni få just ett kuriosum, märkvärdiga och egendomliga observationer från apan i buren. När jag kan slänger jag även in lite pompekunskap, värdelöst vetande som ni inte ville ha och som ni förmodligen aldrig kommer glömma. Som att Karl XII:s hundar hette Pompe och en av dessa ligger begravd i Karlbergsparken vid Karlbergs Slott, därav ordet pompekunskap. Förbannat roligt ord.

Tills vi hörs igen.

Kjellberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: